Etusivu Palvelut Yritys Yhteystiedot
 
 
Työyhteisöjen ja organisaatioiden vallakäyttö Kasvatukseen liittyvä vallankäyttö Ideologinen ja uskonnollinen vallankäyttö Vaikuttaminen
 
 

 
Kouluttaja Eevastiina Gjerstad
Yritys

gloriosus=kunniakas, maineikas, kerskaileva, suurisuinen (lat.)

Gloriosus -sanan kaksitahoinen merkitys kuvastaa hyvin vallan ja vaikuttamisen kaksiteräisyyttä: Vallan ja vaikuttamisen oikeanlainen käyttö on kunniakasta, vastuullista ja viisasta ja voi tuoda käyttäjälleen myös mainetta, mutta väärinkäytettynä, vastuuttomana toimintana ne voivat olla sekä epäeettisiä että tuhoavia.

Gloriosus on Suomen ainoa valtaan ja vaikuttamiseen keskittynyt valmennus-, koulutus-, konsultointi- ja tutkimusyritys. Ihmistä ja ihmisyhteisöä ei voi ymmärtää ilman tietoa vallan ja vaikuttamisen toimintaperiaatteista.

Olen aloittanut Gloriosuksen pienimuotoisesti jo loppuvuodesta 2011, mutta laajentanut toimintaa vuodesta 2016 alkaen.

Koulutan ja konsultoin teemoista, jotka koskevat vallankäyttöä, organisaatioiden valtadynamiikkaa ja hierarkioita, vaikuttamisen psykologiaa ja käytännön vaikuttamismenetelmiä, manipulaatiota sekä valtaa osana johtajuutta.

Koulutuksissani saat konkreettisia välineitä muutoksiin. Samalla koulutukseni antavat pinnallista kikkailua syvällisemmän näkemykseen vaikuttamisen keinoista osana inhimillistä ihmisyyttä.

Toimintani perustuu tutkittuun tietoon ja sen konkreettiseen soveltamiseen. Päämääränä on aina konkreettinen muutos, ei yleisen tason puheen tuottaminen.Organisaation valtadynamiikan tuntemisella ja siihen vaikuttamisella organisaatio voi säästää rahaa ja resursseja ja toimia entistä tehokkaammin. Tässä hyödynnetään valta- ja vaikuttajaprofiilitestejä, joiden avulla jokainen saa hyödyllistä tietoa itsestään kehittymisensä pohjaksi.

 

 

 
 
Gloriosus | eg(at)gloriosus.fi | +358 50 588 1058
 
 
© Copyright Gloriosus 2012 Design by Studio Obra | Powered by www.nettisite.fi