Etusivu Palvelut Yritys Yhteystiedot
 
 
Työyhteisöjen ja organisaatioiden vallakäyttö Kasvatukseen liittyvä vallankäyttö Ideologinen ja uskonnollinen vallankäyttö Vaikuttaminen
 
 


Luennot ja koulutukset
Konsultointi
Palvelut

Valta, johtajuus ja organisaatiot

Konsultointi

Gloriosus tarjoaa kahta konsultointikokonaisuutta.

1) Parempia johtajia vallankäyttöä ja vaikuttamista kehittämällä

Painopiste on johtajien vallankäytön ja vaikuttamistaitojen kehittämisessä, jolloin positiiviset vaikutukset "valuvat" koko organisaatioon.

Useissa yrityksissä tehdään vuosittain työtyytyväisyyskysely, jonka tuloksia hyödynnetään yrityksen kehittämisessä. Yritysten valtasuhteita ja -dynamiikkaa sen sijaan ei kartoitetan yleensä ollenkaan.Kuitenkin yrityjohdon olisi tehokkampien tulosten ja inhimillisemmän työilmapiirin vuoksi hyvä tietää:

1) Kuka käyttää yrityksessä valtaa?

2) Kuka on vaikutusvaltainen?

3) Millaisia valtasuhteita ja valtadynamiikkaa yrityksessä ilmenee? Ja mitä muutoksia niissä on tapahtunut?

Valta ja vaikutusvalta -kyselyn avulla organisaatiosi voi tunnistaa sekä positiiviset valtakeskittymät että epärakentavat valtaklikit. Gloriosus valmentaa työyhteisöjä kyselyn tulosten pohjalta. Konsultoinnissa ja valmennuksessa tarkastellaan erityisesti sitä, onko organisaation vallankäyttö yhteydessä siihen, mitä halutaan saavuttaa?

2) Skandaalien välttäminen

Organisaatioita ravisuttavien skandaalien välttäminen ei ole niin vaikeaa kuin voisi luulla. Gloriosus tarjoaa suoraa, erittäin käytännönläheistä apua ja sparrausta tässä asiassa. Voit keskittyä ydintoimintaasi, kun varmistat, että et tietämättäsi ylläpidä käytäntöjä, toimintaa ja viestintää, joka johtaa helposti skandaaleihin.

 

 
 
Gloriosus | eg(at)gloriosus.fi | +358 50 588 1058
 
 
© Copyright Gloriosus 2012 Design by Studio Obra | Powered by www.nettisite.fi