Etusivu Palvelut Yritys Yhteystiedot
 
 
Työyhteisöjen ja organisaatioiden vallakäyttö Kasvatukseen liittyvä vallankäyttö Ideologinen ja uskonnollinen vallankäyttö Vaikuttaminen
 
 

Palvelut

Yleistä

Gloriosus tarjoaa koulutusta, valmennusta, konsultointia, tutkimusta ja tiedonhakua valtaan ja vaikuttamiseen liittyvistä ilmiöistä. Käy tutustumassa palvelutarjontaani. 

Gloriosuksen ensisijainen markkina-alue on Suomi, mutta toimin tarvittaessa myös muissa maissa. Gloriosuksen toimintakielet ovat suomi ja englanti.

Valta ja vaikuttaminen läpäisevät koko elämäämme. Niiden mekanismien tunteminen on välttämätöntä kaikilla elämän alueilla, myös liike-elämässä. Esimerkiksi yrityksen liikevaihtoa ja työtyytyväisyyttä voidaan kasvattaa radikaalistikin organisaation valtasuhteita ja –dynamiikkaa tarkastelemalla ja kehittämällä niitä paremmin toimiviksi.

Koulutus- ja konsultointipalveluni huomioivat luonnollisesti kulloisenkin kontekstin tai toimialan, mutta eivät ohjaudu ensisijaisesti niistä käsin, vaan koulutan ja konsultoin vallan ja vaikuttamisen näkökulmista käsin.

Tässä muutama käytännön sovellusesimerkki vallan ja vaikuttamisen ilmiöiden ymmärtämisen hyödyllisyydestä:

 Minkälaisia lausuntoja on järkevää antaa

Jos Merja Ailus olisi tiennyt, miten vähemmän valtaa omaavat suhtautuvat valtaa omaaviin, hän olisi varmasti antanut erilaisia lausuntoja, eikä kohu olisi ehkä paisunut niin suureen mittakaavaan.

 Mitkä asiat kannattaa – tai ei kannata – nostaa esille

Jos poliisit olisivat tunteneet vaikuttamisen psykologiaa, he eivät olisi nostaneet ensimmäisenä harmaan talouden torjunnan esimerkkinä esiin pizzerioita.

 Miten omaa toimintaa kannattaa puolustaa

- Jos Jyrki Katainen olisi tuntenut valtadynamiikan säännönmukaisuuksia, hän tuskin olisi uhriuttanut itseään naisten lehden haastattelussa.

 

 

 

 

 
 
Gloriosus | eg(at)gloriosus.fi | +358 50 588 1058
 
 
© Copyright Gloriosus 2012 Design by Studio Obra | Powered by www.nettisite.fi